Autoverhuur St. Petersburg

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in St. Petersburg
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

St. Petersburg huurauto - reisinformatie

St. Petersburg Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor St. Petersburg. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in St. Petersburg en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

St. Petersburg Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in St. Petersburg over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in St. Petersburg. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op St. Petersburg.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op St. Petersburg. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

St. Petersburg is ook een Russische havenstad aan de Baltische kust. Het blijft het culturele centrum van Rusland, met locaties zoals het Mariinsky Theater, waar opera en ballet worden gehouden, en het Russisch Staatsmuseum voor Russische Kunst, van orthodoxe iconenschilderijen tot Kandi.

Petersburg is net zo populair voor de keizerlijke paleizen en parken in de buitenwijken als voor de musea en paleizen in de binnenstad. Onder de eerste is Peterhof degene die we als onmisbaar zouden classificeren, vooral in de zomer wanneer de ongelooflijke reeks fonteinen in het park in werking is.

Hoewel borsjt-soep van Oekraïense afkomst is, heeft hij onder andere Oost-Europese landen een tweede thuis gevonden in Rusland. Rode biet is het hoofdingrediënt van de soep die het gerecht zijn herkenbare rode kleur geeft. Het recept kent natuurlijk veel varianten. Afhankelijk van de tijd van het jaar eten mensen warme of koude borsjt.

De zuidpunt van St. Petersburg werd het nummer één strand van de VS genoemd. Vernoemd naar het historische fort in het 900 hectare grote reservaat van de provincie, kunnen toeristen de vijf onderling verbonden eilanden van het park verkennen.

Er is nog nooit een betere tijd geweest in St. Pete / Clearwater om het badpak te strikken, op het zonnescherm te schuimen en een strand te vinden dat perfect is voor een ansichtkaart. Ondanks de groeiende hype, heeft het enkele van de beste stranden van Florida en zelfs de VS. Summer White Nights zijn legendarisch: de noordelijke zon valt amper onder de horizon.

Revelry begint in mei, met parken en tuinen die groen worden met bloeiende bloemen, en pieken die halverwege juni concertzalen vullen wanneer podiumkunstenfestivals en de hele stad de hele nacht lijkt te feesten. Het is de drukste tijd om te bezoeken en soms kan de drukte ontmoedigend zijn. Maar in het vroege voorjaar, de gouden herfst en zelfs de winter is Piter, zoals de stad liefkozend wordt genoemd, net zo adembenemend.

St. Petersburg is een populaire autoverhuurbestemming; St. Petersburg Airport heeft verschillende autoverhuurbedrijven met een grote verscheidenheid aan verschillende soorten voertuigen. Veel van onze klanten huurden een auto op St. Petersburg Airport en hadden goede ervaringen. Wacht niet met het boeken van uw auto voor St. Petersburg Airport totdat u weet dat de prijzen zullen stijgen en dat de beschikbaarheid slecht zal zijn.

Op de meeste plaatsen is het mogelijk om een huurauto buiten kantooruren te nemen. Je kiest de ophaaltijd bij het maken van een boeking. Als de levertijd buiten de openingstijden valt, controleer dan of er extra kosten buiten de openingstijden gelden. Deze vergoeding wordt bij aankomst rechtstreeks aan het autoverhuurbedrijf betaald. De bijzonderheden zijn te vinden in de specifieke voorwaarden.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in St. Petersburg

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in St. Petersburg

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in St. Petersburg:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 7 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 67 /dag

Kaart met huurauto locaties in St. Petersburg

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in St. Petersburg.

Locaties in St. Petersburg

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in St. Petersburg:

Andere autoverhuur locaties in St. Petersburg

Wij bieden de volgende St. Petersburg autoverhuur locaties