Rusland Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope autoverhuur in Moskou, Rusland

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$21
PER DAG
19
PER DAG
Moskou Autoverhuur - Vanaf 21 USD / Vanaf 19 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Moskou

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Moskou

4.7 stars

4.7 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 5 op onze klantenquête..

4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 

We arrived after thé plane and they Made everything quick, the man lead us to the car which was a nice Nissan automatic ( we reserved a shif quick) car in very good condition almost new. When we came back to the parking the same man came in 5 minutes and after a quick check we left. Very friendly and nice. We can only recommand this company.

-

Moskou Autoverhuur

De Moskou Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Moskou. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Moskou en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

De Moskou Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Moskou over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Moskou. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Moskou.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Moskou. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.


De minimale leeftijd voor auto huren is afhankelijk van de lokale autoverhuur leverancier. Verschillende leveranciers kunnen vragen om een verschillende minimum leeftijd om te huren van de auto. We raden altijd aan zien van de volledige algemene voorwaarden voor de geselecteerde auto en autoverhuur leverancier om te controleren dat de informatie. In sommige gevallen, is de verhuurder kan een aanvraag voor een toeslag voor een jonge bestuurder. Het bedrag van de young driver vergoeding kan verschillen per leverancier. Voordat u besluit te huren van de auto en je bent een jonge bestuurder, zorg ervoor dat je in staat bent om de huur uw auto met het geselecteerde bedrijf. Anders, de lokale onderneming zullen weigeren om te voorzien in de auto.

Hoe oud zijn de auto ' s?
Als een online autoverhuur bemiddelaar zijn wij niet in staat zijn om geef het bouwjaar van de auto die u ontvangt. De exacte merken, modellen en de bouw jaar kunnen niet worden gegarandeerd en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. De voertuigen die u online te zien zijn voorbeelden gebaseerd op de meest voorkomende voertuig in de vloot voor elke categorie. De voertuigen zijn voorzien technisch in perfecte omstandigheden. We kiezen onze autoverhuur aanbieders zorgvuldig en zie dat ze altijd update van ze wagenpark. Echter, de normen van de auto ' s ook afhankelijk van het land waar u zou willen huren van de auto. We kunnen bevestigen dat de grootte van de auto en de opties die u hebt gekozen.

Wat doet MEET & GROTE betekenen?
MEET & GReat is een service aangeboden door de verhuurder in het geval zij zich niet hebben van een kantoor op de luchthaven. In dit geval is de verhuurder niet het exacte adres van het kantoor. MEET & GEWELDIGE betekent dat één van de lokale auto verhuur vertegenwoordigers zullen op je wachten in de aankomst hal holding een poster met uw naam. Zodra u aan de agent op het vliegveld, hij zal u leiden naar de auto of naar het lokale kantoor. Als u ze niet vinden of heb je vertraging, bel dan het nummer van uw voucher.

Wat gebeurt er als ik mijn huur auto terug laat?
Tijdens het maken van de reservering, zal u worden gevraagd om te kiezen exacte drop-off tijd. In het geval dat u zal worden te laat en niet terug de auto op de aangegeven tijd, moet u dringend contact opnemen met de plaatselijke verhuurder. De berekening van onze autoverhuur dag is gebaseerd op 24 uur en een toeslag kan worden toegevoegd aan uw factuur voor het retourneren van de auto na de aangegeven tijd. Late drop-off is mogelijk, maar het hangt af van de lokale leverancier en hun openingstijden. Als u een vertraging, neem dan contact op met de plaatselijke leverancier. Een aantal lokale kantoren sluiten op een bepaalde tijd, dus het is van essentieel belang om hen te adviseren. Er zijn niet verplicht om de auto te houden. Voorkom verrassingen en onverwachte extra kosten dient u de voorwaarden en condities.

Wat doe SHUTTLE BUS ?
De SHUTTLE BUS is een optie die sommige huurauto instanties bieden om het ophalen van de auto. Op onze website kunt u een lokale leverancier die direct aan de luchthaven. Echter, de SHUTTLE BUS is een gratis bus of minibus-service die wordt aangeboden door de plaatselijke verhuurder. De bus kan gemakkelijk gevonden worden in de voorzijde van de aankomsthal en brengt u naar de auto verhuur kantoor om uw auto op te halen. Als u problemen hebt met het vinden van de SHUTTLE-BUS van uw autoverhuur bij aankomst kunt u bellen met het telefoonnummer van de lokale onderneming op uw autohuur voucher. Zij zal u instrueren over hoe te vinden van de bus en komen op het kantoor.

Other car rental locations in Moskou met dagprijzen

 • Moskou Vnukovo Luchthaven Chauffeur Service 9756.23 RUB
 • Moskou Rolf Stad 9756.23 RUB
 • Moskou Kurskiy Trein Station Station 9756.23 RUB
 • Moskou Belorussky Trein Station Station 9756.23 RUB
 • Moskou Kievsky Trein Station Station 9756.23 RUB
 • Moskou Kazansky Trein Station Station 9756.23 RUB
 • Moskou Yaroslavsky Trein Station Station 9756.23 RUB
 • Moskou Rizshky Trein Station Station 9756.23 RUB
 • Moskou Paveletsky Trein Station Station 9756.23 RUB
 • Moskou 4 - th Dobryninskiy Pereulok 9756.23 RUB
 • Moskou Aminevskoe Shosse 1998 RUB
 • Moskou Domodedovo Luchthaven 1394 RUB
 • Moskou Mozhayskoe Shosse 9756.23 RUB
 • Moskou Noord 9756.23 RUB
 • Moskou Novoslobodskaya 2160 RUB
 • Moskou Obrucheva 9756.23 RUB
 • Moskou Sheremetyevo Luchthaven 1394 RUB
 • Moskou Turgenevskaya 9756.23 RUB
 • Moskou Vnukovo Luchthaven 1888 RUB
 • Moskou Yasenevo 9756.23 RUB

Een deel van Ecommerce Group Ltd