Rusland Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Rusland

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$21
PER DAG
19
PER DAG
Rusland Autoverhuur - Vanaf 21 USD / Vanaf 19 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Rusland

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Rusland

4.7 stars

4.7 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 5 op onze klantenquête..

4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 

We arrived after thé plane and they Made everything quick, the man lead us to the car which was a nice Nissan automatic ( we reserved a shif quick) car in very good condition almost new. When we came back to the parking the same man came in 5 minutes and after a quick check we left. Very friendly and nice. We can only recommand this company.

-

De Rusland Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Rusland.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Rusland en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Autoverhuur & Travel Guide naar Rusland

Rusland, ook wel aangeduid als de Russische Federatie, is een land gelegen in de noordelijke Eurazië. Het land bestaat uit meer dan 80 deelgebieden en grenst aan de meeste Europese landen. Rusland is de grootste staat in de wereld en ligt op meer dan 17 miljoen vierkante kilometer land. Dit land beslaat meer dan een achtste van het aardoppervlak land. Vanaf het jaar 2012 had Rusland meer dan 143 miljoen inwoners. Moskou is de hoofdstad van Rusland.

Waarom moet ik mij tot wenden tot Rusland?

Rusland is een land dat bekend staat om haar enorme energievoorraden en minerale reserves. Het is 's werelds grootste producent van olie en aardgas. Het heeft ook's werelds grootste bos reserves; Als u een liefhebber bent van aarde, zal u uw hart kunnen ophalen in Rusland. Een kwart van 's werelds zoet water meren ligt in Rusland. De redenen voor een bezoek aan Rusland zijn eindeloos; het land heeft ook een van de rijkste politieke en culturele geschiedenis in de wereld. Moskou, de hoofdstad is een van de grootste stad in de wereld en het biedt plaatsen die u niet snel zal kunnen vergeten.

Rusland het klimaat

In het algemeen is Rusland een koud land, maar er zijn grote verschillen te vinden. 65% van het Russische land wordt bezet door toendra met permafrost. De kust van de Zwarte Zee heeft een tussen continentaal klimaat en deze kust is het meest bewoond gebied in Europees Rusland, het Verre Oosten Rusland en Zuid-Siberië. De zomers in Rusland zijn warm en worden gekenmerkt door een groot aantal warme dagen waardoor het mogelijk is voor bezoekers om te genieten van outdoor zwemmen in de uitgestrekte zeeën, meren en rivieren.

Vervoer in Rusland

Met de bus

Er zijn een aantal busbedrijven in Rusland. U kunt rond Rusland reizen door de regelmatige busdienst aangeboden door internationale busdiensten.

Met de trein

Rusland beschikt over een uitgebreide spoorwegsysteem. Dit spoorwegsysteem verbindt een heel aantal steden in Rusland met elkaar. De treinen rijden op tijd en zijn zeer betaalbaar.

Per huurauto

Als u Rusland ten volste wilt verkennen, dan is het van groot belang dat u kiest voor een huurauto. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in een aantal van de voornaamste luchthavens. Het is ook mogelijk om vooraf uw huurauto reserveren bij de agentschappen in Rusland. U kunt ook een auto huren in een van de verschillende steden zoals st. Petersburg en Moskou. Of u nu voor zaken of plezier in Rusland bent, u kunt er zeker van zijn dat u een auto op maat kunt huren hier. Er is geen betere manier om te comfortabel te reizen in Rusland, en in uw eigen tempo te kunnen reizen. Met de hoge bevolking in Rusland zijn alle andere opties van vervoer meestal overvol. Word niet het slachtoffer van onvoorspelbare aanbieders, maar geniet van Rusland op basis van uw eigen mobiliteit.

Enkele van de populaire Russische auto's die u krijgen kunt om te huren omvatten de Ford Fusion, Peugeot 607s en de Hyundai Getz. Het is ook mogelijk om een flitsende auto te huren zoals een BMW, Mercedes, evenals Audi. Er zijn ook auto's voor families zoals de Toyota minibussen, of het Audi A4 Avante Estate.

Huur een auto in Rusland en rijd in comfort naar verschillende toeristische historische locaties zoals de Derbent, de musea en kunstgalerijen en nog veel meer.

De Rusland Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Rusland over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Rusland.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Rusland.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Rusland. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Rusland met dagprijzen

  Luchthaven
  • Ekaterinburg Luchthaven
  • Khabarovsk Novyy Luchthaven
  • Krasnodar Luchthaven
  • Moskou Domodedovo Luchthaven
  • Moskou Sheremetyevo Luchthaven
  • Moskou Vnukovo Luchthaven
  • Nizhnevartovsk Luchthaven
  • Samara Luchthaven
  • Sochi Luchthaven
  • St Petersburg Pulkovo Luchthaven
  Stad

Een deel van Ecommerce Group Ltd